Кошари Колички Проходилки,шезлонги и бънджита Столчета за хранене и за кола Велосипеди,триколки и колички за яздене Памперси Храни Бебешки аксесоари Козметика За банята Комплекти за изписване За спане Дрехи Буйки и обувки Коли и мотори Играчки Други
Марки

За нас

»

Детски магазин „Бамболино" предлага всичко необходимо за Вашето бебе. При нас ще намерите богат избор от детски играчки, дрехи, колички, кошари, памперси, бебешки аксесоари, козметика, столчета за хранене и за кола. В „Бамболино" майките ще открият бельо и козметика за бременни и родилки, подплънки за кърмене. Магазинът работи с едни от най-големите марки на пазара.


Условия за доставка

 

Поръчката, обработката и доставката на избраните от Вас артикули ще изпълним в срок не по-късно от 5 работни дни от датата на заявяване на Вашата поръчка. Всяка една поръчка, която е получена в петък след 12:00 часа на обяд, събота, неделя или празничен ден, започва да се изпълнява в първия възможен работен ден. Ако имаме възможност да изпълним поръчката Ви в по-кратък период от време, ще се свържем с Вас на посечения телефон или имейл, които сте оставили при регистрация в сайта.

Съгласно чл. 59 (1) от ЗЗП, в случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на внос, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл.

На всеки един етап от оформянето и потвърждението на поръчката, Вие имате право да се откажете от нея.

Магазин "Бамболино" си запазва правото да променя всяка информация за продукти или услуги, описани в този сайт, по всяко време, без да носи отговорност за технически или ценови грешки.

 

ЦЕНИ НА ДОСТАВКАТА

По Ваше желание покупката, която сте направили, може да бъде изпратена по куриерска фирма, посочена от Вас.
Стойността на покупката и разходите по доставката са за сметка на клиента и се заплащат при получаване на стоката.
Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ - при получаване на стоката от куриера.

 

ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИ

Съгласно закона за защита на потребителите, Вие имате право да предявите рекламация или да върнете всеки поръчан продукт до 7 работни дни след получаването му, само и единствено при предоставяне на касова бележка или фактура.
За целта е нужно да ни изпратите имейл на bambolino_71@abv.bg, с който ни уведомявате за връщането на продукта и да ни го изпратите обратно в оригинална фабрична, ненарушена опаковка и неупотребяван, заедно с всички получени документи. При констатиране на следи от употреба на артикула, той няма да може да бъде върнат и в този случай връщането на продукта Ви е за Ваша сметка.
Рекламации се приемат при следните случаи: дефект на стоката, констатирани липси на детайли на артикула, грешен размер или цвят. Разходите по връщането на продукта се поемат от магазин ‘Бамболино’. Връщане на сумата за продукта или подмяната му с друг, според желанието на клиента, се извършва до 7 работни дни, считано от датата, на която го получим според куриерския запис.

Извършването на ремонт или подмяната с нов артикул поради това, че той не може да бъде ремонтиран, се осъществява в рамките на 30 дни.