Кошари Колички Проходилки,шезлонги и бънджита Столчета за хранене и за кола Велосипеди,триколки и колички за яздене Памперси Храни Бебешки аксесоари Козметика За банята Комплекти за изписване За спане Дрехи Буйки и обувки Коли и мотори Играчки Други
Марки

Начин на плащане

»

Политика за плащане с банкови карти

Процедура за извършване на онлайн покупка:

1. Избирате продукта и количеството,които желаете да поръчате и натискате бутон "Купи сега"

2. Повтаряте първа стъпка за всички желани продукти,като те се съхраняват временно във Вашата "Кошница"

3. Избирате бутон "Кошница",намиращ се в десния горен ъгъл и натискате "Попълване на данни"

4. Във формата за поръчка въвеждате Вашите данни избирате метод за плащане.

5.Ако изберете опцията за плащане с наложен платеж,ще заплатите стойността на продукта при получаването му на куриера.

6.Ако изберете опцията за плащане с банкова карта,въведете данните на Вашата карта.

7.Натиснета "Плати"

Доставка на продуктите

Доставката на продуктите се заплаща според ценовата листа на куриера.

Поръчаните стоки се доставят от куриерска фирма на посочения от клиента адрес в срок до 2 работни дни за страната. Поръчките, направени в почивни дни и извън работно време, се изпълняват в рамките на първия работен ден. 

Начини на плащане:

1.Плащане в брой при доставка-наложен платеж

Стойността на поръчката се заплаща на куриера при получаване на стоката.

При необходимост от възстановяване на плащания на Потребителя, това се извършва чрез куриер или по начин допълнително уговорен между страните.

2.Плащане с кредитна (или дебитна карта)VISA или MASTER CARD

Разплащанията се извършват чрез системата на Обединена Българска Банка, поддържаща технологиите Verified by Visa и MasterCard SecureCode, които гарантират в максимална степен сигурността на транзакциите.

С този метод можете да платите с дебитни и кредитни карти Visa, Visa Electron, MasterCard,Master Card Electronic,Maestro,издадени от български или чужди банки.

При необходимост от връщане на платени с карта суми на Потребителя, това ще бъде направено чрез кредитна транзакция по картата, с която е извършено плащането.

Връщане на закупена стока

Потребителят има право да се откаже от поръчаните продукти в срок от 7работни дни от получаването им в случай, че те не са използвани, не е нарушавана цялостта на опаковката им и са във вида, в който са получени. Транспортните разходи при този случай са за сметка на Потребителя. Платената сума се възстановява на Потребителя според начина на плащане.

При констатация на дефектен продукт до 24ч.от получаването му и при ненарушен търговски вид на стоката и опаковката, Магазинът се ангажира той да бъде подменен с нов или да възстанови заплатената от Потребителя стойност на стоката.

При несъответствие на получените продукти с поръчаните, Магазинът заменя продуктите за своя сметка.

Защита на личните данни

Магазинът уважава правото Ви на конфиденциалност и гарантира, че предоставената от Вас информация остава поверителна.

Ние събираме Ваши данни само когато направите поръчка в нашия онлайн магазин. Когато поръчвате можете да бъдете помолени да въведете Вашето: име, телефон, адрес, имейл ,данни за кредитна/дебитна карта.

Данните, които ни предоставяте, могат да бъдат използвани за:

-изпълняване на Вашата поръчка

-подобряване на нашите услуги на базата на обратна връзка с Вас

-да отговорим на вашите нужди

-изпращане на периодични имейли

Вашата лична информация няма да бъде предоставяна на трети лица, освен за целите на доставката на закупения от вас продукт.

При проверка на искане за поръчани стоки или услуги, ние може да използваме Вашата информация за предотвратяването и разкриването на измами. Една от причините, поради които можем да разкрием Вашия адрес е да се провери предупреждение за сигурност или друга схема за борба с измамите. По всяко време, когато разкриваме Вашата информация, тя ще остане защитена. 

Защита на картови данни

За да ви предпазим от злоупотреба при плащания с карта Visa или MasterCard, ние прилагаме най-добрите практики, препоръчани от международните картови организации:

-Сигурността на картовите данни са защитени чрез SSL връзка между нашия сървър и сървъра обработващ плащането

-Автентичността на Вашата карта се проверява чрез въвеждане на CVV код

-В допълнение, за утвърждаването Ви като законен картодържател,нашия сървър на плащане поддържа схеми за разпознаване на автентичността на Visa и MasterCard-Veryfied by Visa или MasterCard SecureCode, в случай, че сте регистрирани да ги използвате.