22,90 лв

Бърза поръчка с 1 клик

    Поръчай

    Честито! Вашата поръчка беше приета

    Наш служител ще се свърже с Вас за да уточните детайлите по поръчката.

    Custom tab

    Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

    • Специална основа CleverGrip™, непозволяваща падане и разливане на чашата
    • Дизайн, имитиращ отворена чаша, подкрепя оралното развитие
    • Насърчава умението за самостоятелно пиене
    • Иделна за пиене без бъркотия
    • Лесно почистване само с топла сапунена вода или на горния рафт на съдомиялната машина
    • Безопасна за бебето - Не съдържа Бисфенол А (BPA free)
    • Подходяща за бебета на възраст 12 месеца+
    ПРЕДИМСТВА:
    • Tommee Tippee No-Knock е отворена чаша, която бебето няма да събори. Спасявайте невинни килими и плотове от разливи и петна. Насладете се на времето за хранене на цялото семейство. Технологията Clevergrip™ означава, че тази здрава малка чашка се противопоставя на бутане и удари от малки ръце. Стои стабилно върху твърди повърхности, като спасява маси, подове и килими от разливания. Отпуснете се и се насладете на време за хранене, без досада и караница на кого е ред да почиства.
    • Децата са си деца и каквото и да правите, те ще удрят и ще блъскат чашите си, случайно или нарочно. Благодарение на Супер чашата Tommee Tippee No-Knock, вече можете да се отпуснете и да се насладите на хранене без бъркотия. Чашата No Knock е трудно да се събори, но лесно се вдига. Просто я поставете на гладка, равна, твърда повърхност и тя се захваща незабавно, като не позволява на малките ръце да я съборят. Когато дойде време за питие, само я повдигнете право нагоре. Лесна работа! 
    • Да се научиш да пиеш от отворена чаша е съществена част от развитието на малкото дете, но обикновено идва с разливания, стрес, пакости и бъркотия. Чашата No-Knock слага край на всички тези неприятности. 
    • Зъболекарите препоръчват употребата на отворена чаша без накрайник или сламка, каквато е супер чашата Tommee Tippee No-Knock, защото насърчава малките да пият, а не да сучат. Зъболекарите препоръчват да се обучават децата да пият от чаша възможно най-скоро, за да се предотврати появата на кариес, свързан с продължително сучене. Използването на отворена чаша подпомага и тяхното устно развитие, като ги насърчава да използват мускулите на устата, които помагат и при говоренето
    • Подобно на обикновената отворена чаша, чашата Tommee Tippee No-Knock е лесна за почистване. Измийте с топла сапунена вода. Можете да поставете на горния рафт на миялната машина, но отстранете преди това основата Clevergrip™.
    • Превърнете хранене в забавление! Супер чашите на Tommee Tippee No-Knock привличат вниманието на детето с цветен дизайн и персонажи в анимационен стил. Налични са в две възрастови категории – 6м+ с вместимост 190 мл и 12м+ с вместимост 300 мл
    ПОДДРЪЖКА ЗА СУПЕР ЧАШАТА TOMMEE TIPPEE NO-KNOCK

    Ако супер чашата Tommee Tippee No-Knock не стои толкова здраво, колкото е необходимо, вероятно по основата има полепнал прах или мръсотия вътре. За да активирате отново технологията Clevergrip™, почистете основата на чашата. Това става като поставите дланта си върху основата и завъртите обратно на часовниковата стрелка, за да развиете. Изплакнете обилно под течаща струя вода, като се уверите, че водата попада в центъра на основата на Clevergrip™. Внимателно повдигнете ръба на силикона и оставете водата да тече през основата. Изтръскайте водата и избършете капчиците от силиконовата основа. Уверете се, че основата Clevergrip™ е изсъхнала идеално преди употреба. Тествайте основата Clevergrip™, като я завиете в основата на чашата, поставите я на гладка, равна, твърда повърхност и я почукате.

    подобни продукти

    30 продукта